Kőrispataki Kultúrotthon

Leírás:

A Kőrispataki Kultúrotthon felújítási projektje során elvégzett munkálatok új lendületet és friss színt visznek ebbe a fontos közösségi központba. A munkálatok nagy része a kultúrotthon belső és külső területeit érinti, célul tűzve ki az épület megjelenésének modernizálását és funkcionális hatékonyságának növelését.

A belső meszelés és a homlokzat felújítása az épület megjelenésének alapvető átalakítását jelenti. Az új, friss réteg azonnal szemet gyönyörködtetővé varázsolja az épületet.

Az épület akadálymentesítése különleges figyelmet kapott a mozgássérültek számára. A rampa kialakítása lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén és biztonságosan hozzáférjenek az épület bármely pontjához, ezáltal maximalizálva az épület használhatóságát és hozzáférhetőségét.

Az új előtetők szintén hangsúlyos lépés a kultúrotthon külső esztétikájának javításában. A cserépforgatás, kéménybádog, csatorna, lefolyó cserékkel az épület ázási problémáit oldottuk meg.

A Kőrispataki Kultúrotthon felújításai együttesen kiemelik az épület modernizált megjelenését és funkcionalitását, miközben továbbra is szolgálják a közösség kulturális és társadalmi igényeit. Ez a projekt nem csupán az épületet teszi vonzóbbá és kényelmesebbé, hanem hozzájárul a közösségi élet és aktivitás fellendítéséhez is.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához. Részletek